Tuesday, November 15, 2016

Darwisy Iqbal / Bola - MBFA

Salam semua.....

Darwisy nih memang kt dah lame dedahkan die dgn bola....

Nampak kecenderungan die ke arah bola....

Awalnye sewaktu umur die 7 tahun kt dah join kan die dgn Kelab bola...

Kelab bola yg pertama die join adalah MBFA

MBFA - Melaka Bersatu Football Associate

Jurulatih die terdiri drpd:-

  • Coach Johari
  • Coach Pian
  • Coach Zaihari
  • Coach  Kimi
  • Coach Hazrin
Masa tu tournament yg disertai bawah 8 tahun....

Banyak jugak la menimba ilmu di arena bola sepak nih

Jom layan aktivit bola Darwisy Iqbal bujang sulung kt nih....


Time nih ade Tounament kat Nusajaya Johor,



Antara wife2 coach yang menbantu anak2 MBFA


Pernah jugak masuk dalam paper Harian Metro


Fuh gaya macam pemain profesional kan hehe


Yang nih pulak Tournament kat Rawang, Selangor


Same jugak... bergambar slps amik medal....





Bersama barisan coach...


Dapat piala kejohanan... x silap dapat pingat perak... naib johan


Anak2 MBFA nih kebiasaan nye akan mulakan perjalanan pada mlm sblm kejohanan...

So pepagi tu breakfast la kat RnR.... Mama Lin wife Coach pian yang akan jage bebdk nih..

Bentang tikar... makan... hehe enjoy je kutip pengalaman...























Alhamdulillah banyak ilmu dan pengalaman yang Darwisy kutip sepanjang bersama Kelab MBFA....

Sekarang Darwisy join kelab Taming Sari pulak... ade coach yg same....

Mane2 pun takpe asalkan Darwisy komitmen nak belajar....

No comments:

Post a Comment

Jom tinggalkan ulasan disini