Monday, September 24, 2012

Anniversary

Setiap kali tiba detik 19 Oktober mesti ade jer idea nk sambut anniversary...
Tahun nih ingat nak special sikit sbb tahun nih tahun ke-5
Niat kat hati ni nak pergi bercuti ngan suami n anak2....
Tapi sampai skrg dok x de idea lg nk g mane......

Bile dok pikir2 nih.... terpikir pulak nak upload dlm blog nih....
bukan ape just nk jadikan kenangan....
reader pun bukanlah ramai sangat...
story pun ciput2 jerk....
kalau blogger lain dah tentu2 ade 2-3 post tiap2 hari...

Ini pun utk kenangan......
manelah tau sok-sok dok carik2 gambar2 dah kene virus la pulak...
time tuh menyesal pun x gune hihiiii...

1st Anniversary Tahun 2008


Sambut di rumah sewa di Krubong Melaka....
Time tuh raye lagi... so buat rumah terbuka skali...


wah gitu... manje2.. hahahaaa..
mengandungkan Darwisy.... kire baru 6-7 bulan...


insan2 yang tersayang.... bersama-sama meraikan hari berbahagia...
keluargaku yang tercinta.....


Aik nak gak potong kek nih hahahaha.....


2nd Anniversary Tahun 2009

Tahun Kedua sambut di rumah mak mertuaku pulak.....
kek.... tetap ade weh....


dibuat secara kecil-kecilan.... hihi...
tapi sejujurnya aku happy giler....


Hish tolong abaikan rantai menyuntai tuh yer....
aku nih memang x gemar nk pakai rantai....
nih pun mak sedara kasi.....
ape pun terima kasih mak long n mak anjang tersayang.....


macam biase la dah potong kek mesti diorang yang kerumun hahahah

3rd Anniversary Tahun 2010

Tahun ke-3 special skit yer...
nak tau kenape?....


yahooo.... jom naik kapal terbang....
walaupun hanya Air Asia... nak buek camno....
ni yo yg den mampu huhu...
jangan membazir hihihi...


ktorg terbang ke Terengganu....
Welcome Pulau Kapas....


Yang seronok nyer malam tu ade
Candle Dinner...
Ala2 Romantik gitu....
Makan malam di tepi kolam... ditaburi bunga2 di dalam kolam...
Cahaya lilin yang samar2 menerangi kegelapan malam itu...
wah ade lagu2 romantik.....
Pelayan membawa sejambak bunga ros n coklat
Memang best sangat.........................




Darwisy yang dok cium2 aku....
hihi...


4rd Anniversary 2011

Tahun 2011 disebabkan kesibukan menjalankan tugas yang diamanahkan...
masing2 x dpt cuti... waawawaaa...
sambut je la kat jusco melaka.... yang baru tu yer...




sambut pun lepas balik kerja....
janji kat sane jerk......


Daim pun dah ade time tuh....
Amboi tengok rambut Daim tuh..... semacam jerk mengerbang kan... hihi


tapi still ade lagi hadiah n kejutan untuk suamiku yang tercinta....


walaupun x seberape kan..... tapi ikhlas


so agak2 tahun nih macam mane yer nak sambut......
nak g mane?
nk makan ape?
nk suprise ape?

hish2 pikir2........





No comments:

Post a Comment

Jom tinggalkan ulasan disini