Monday, April 15, 2013

Persiapan Untuk Kelahiran Bayi Lelaki Ke-3 Kami....

Salam......

Minggu lepas berkesempatan untuk membeli barang2 keperluan bayi yg dijangka lahir
pada 7 Julai 2013 nih.....

Yelah kami sekeluarga pun dah mengetahui jantina bayi yg kt kandungkan ini....

Baby Boy.....

Dah tentu memudahkan kt utk beli brg2 yg sesuai utk baby boy.....

Ade brg2 yg kt x perlu beli... coz gune lame punye... still elok lagi kan... nape nak membazir....

Untuk peringkat permulaan kt dah berjaya sambar barang2 nih....

heheheeeeee.... dah mcm nak sambut baby first kan....

Yelah kt nih mcm x sampai hati nk bg baju abg2 die dah gune dulu..... stilllll jugak nak cari yg baru...

Insyaallah kalau ade rezeki sampai anak yang ke-10 pun kt akan beli baju2 baru utk baby baru..

Ok jom tgk baju ape yg dah tercapai dek tanganku ini......

Baju nih nampak boboi sgt2 kan.... yg nih beli kat Family Store Melaka Mall

Kt x kan dpt lari dgn warna kegemaran hihi   HIJAU

Lady Bird pun cantik nampak comel jerk.....

Yg nih lampin.... ye lah kalau siang hari tuh ingat nak bedung pakai lampin jer x panas sgt

Selimut dr Pureen......

Baju Oren dr Cuddle"s

yg nih pun cantik.... sepasang ngan sarung tangan 

Ops hijau lagi.....

Alamak baru perasan hijau lagi.....

Baju lubang2 nih pakai siang so x panas sgt....

Alamak..... hijau jugaklah.... so pasni note jgn pilih kaler hijau.... dah banyak woooo....

Keseluruhan baju utk baby yang bakal lahir....
Rase teruja pulak nak dpt baby baru hihihi..... mesti meriah rumah kan....

Ye lah semua boboi.... hahaaaaa......

p/s : ade cara x nak dpt baby girl.....(persiapan utk baby girl tahun dpn lak hihi)

1 comment:

  1. layari http://cenderamatadarihati.blogspot.com

    hamper barangan bayi pada harga berpatutan..utk diri sendiri @hadiahkan kpd kenalan..

    maaf tumpang iklan

    (alat senaman utk kempiskan perut pun ada dijual..kegunaan lps besalin nti..kurus kembali)

    ReplyDelete

Jom tinggalkan ulasan disini