Tuesday, February 5, 2013

Pengurniaan Pingat PMC

Salam.....

Sebenarnye kt malu nak publish kat blog pasal pengurniaan Pingat PMC Sempena Ulang Tahun Keputeraan Yang 65 DYMM Yang Dipertuan Besar N.S


Syukur kt tlh dipilih oleh Yang Teramat Mulia Tunku Besar Tampin untuk menerima Pingat PMC...

PMC adalah untuk Pingat Masyarakat Cemerlang.....

kt rase bersyukur sgt2 coz memang payah nak terpilih untuk menerima pingat nih......

ade jugak kwn2 yang dah 20-30 tahun berkhidmat pun masih belum terima ape2 pingat

Ok kt dah pun selamat terima pingat nih pada 31 Januari aritu.....

pengurniaan dibuat di Istana Seri Menanti Kuala Pilah.....

Kt memang nak bwk suami... tapi die x dpt cuti pulak....

waaaa...waaaaa... sedey.....

Tapi takpe kt ajak kakak tolong temankan hihi......

So thanks kakda.....

Jom kt tgk gambar2 time terima anugerah n time santapan.......


Pagi sebelum nak gerak.... pose dulu hihi


Inilah kakda yang temankan kt g sane....


Depan Istana Seri Menanti....


Time nih rehat jap.... dah amik pingat pun... 
nampak tuh... hihi



Santapan Diraja.....



Depan tu DYMM pun tengah santapan....



sebelum balik maik gambar tanda kenangan.....

wah nampak dah perut kite hihi.... rezeki anak dlm perut..... syukur....

Sunday, February 3, 2013

Prize Giving Peraduan Mega Majalah Pa&Ma

Syukur Alhamdulillah......
Memang x dijangka akan menang untuk peraduan nih......
ingat dah umumkan pemenang....
tup2 dapat call dari PIC Majalah Pa&Ma......

Syukur Hadiah Tempat Pertama

Pada mulanya suh datang ari ahad 3/2/2012....
pastu dpt call suh dtg ari sabtu...
fuhh nasib baik coz kt terlibat dgn My Beutiful Malaysia kat Tampin....

so bile dah tukar hari tue happy sgt coz dpt attend prize giving.....

Kt kene datang kat Karnival Karangkraf....

sebelum tuh kena datang ke booth Pa&Ma dulu untuk confirm kehadiran...
memang ramai sgt....

yang best nye kt dpt bertentang mata n tegur sifu2 contest.....
memang seronok n happy bile dpt jumpe ngan kak ezna.... kak wansteady.... kak suzie n kak ayu....
memang mereka nih pro-compers.....


memang x sangka 1st time dpt naik pentas same2 mcm mereka... walaupun masing2 hadiah yg berlainan

sebelum majlis tuh ade pertandingan mewarna... so darwisy, Aqil n Adik pina join lah sementara nak menunggu majlis nih....



macam biasa sume saguhati jer hahahaaaa.....

ok jom tgk gambar2 time amik hadiah





hadiah carseat halford..... n baby cot bernilai RM 1,399.00... fuh mahal tuh tapi kene claim kat PJ...

Sebab kt org melaka n payah gak la nak turun naik KL nih... terus cal PIC n kate nk amik ptg tuh jugak
wah gelojoh nampak nyer kan....

sampai je kat kedai tuh tokeh kate x de stok n kene amik kat warehouse.....
wah nak kene menunggu pulak.... dah la tu 2 kotak besar... mane nk sumbat dlm alza kt tuh....

pastu PIC yg baik hati tukarkan dgn barang lain tapi harga yg same nilai ngan baby cot tuh....

memang bersyukur sgt2 coz kt memang x pakai sgt baby cot......

kt pilih sume brg utk baby baru yg dijangka lahir pada bulan Julai nih....

wah murah rezeki anak mama.... hihi lengkap sume.... yahoooooooo......

jom tgk ape brg yg kt pilih.... syukur....


yang nih papa yang pilih untuk anak-anak bujang kami tuh..... khemah cabana RM 39.90


Ini pun utk diorg jugak mainan berharga RM129.90


yang nih untuk baby yang bakal lahir stroller Halford....


Breast Pum harga dalam RM 400++


Body Support JJ COLE bernilai RM 89.90


Kipas nih nak melengkapkan jumlah jer hihi RM 19.90


Ini pula walker untuk baby bakal lahir jugak hihi


hadiah keseluruhan yang diterima...... syukur alhamdulillah.....