Tuesday, February 21, 2012

Yahoo... Menang Smart Trike

hahaha... hari ni happy giler....
tadi cutemama try bukak email... yela dah lame x bukak email... dah bersawang agaknye..
bukak2 dpt plak email dari Today Publishing... Mami Baby....
hah terkejut.. kaget... cutemama tgk..
email dari Today Publishing... Smart Trike

terus cutemama bukak... dlm ati kalau dpt no.3 pun x per...
hah terperanjat cutemama tgk dpt... jeng2

FIRST PRIZE......
Syukur alhamdulillah....
hadiah yang lumayan jugak la bg cutemama
Smart-Trike Zoo.....RM 749..
Memang niat hati cutemama nk bg kat Daim... 
Rezeki Daim lah nampaknye...
Syukur alhamdulillah.....


nih peraduan yang cutemama hantar... haha kreatif tak?



p/s: haha kire berbaloi beli majalah nih.... suke2..


Thursday, February 16, 2012

Happy Birthday Yang Ke27

Hari nih genap usia cutemama yang ke 27... wah dah semakin meningkat usia nih
Pagi-pagi lagi En.Papa dah wish Happy Birthday...
En.Papa tanye "Ayang nak hadiah ape tahun nih?...."
hehe cutemama kate x de ape2 cume harap semoga keluarga kita akan terus bahagia....
cutemama x kesah sgt pasal hadiah nih... cume kalo nk bg ape slhnye kan... hahaha leh lak cam gitu...
No, serius cutemama x kesah... sekadar ucapan n doa dah cukup....
kat FB pun ramai kengkawan wish beday... Thanks a lot....
ye lah dah ade FB nih skrg mesti ingat la (bukak2 FB je tau dah beday sape ari nih kan)
what ever pun thanks byk2....
Harapan cutemama just nak kekalkan dan tambah lg  kebahagian keluarga n dimurahkan lg rezeki......
amin...

Monday, February 13, 2012

Berganda Kegembiraan Majalah Pa@Ma

Wah pagi2 nih dah beli Majalah Pa&Ma...
Keluaran Mac 2012


Seronok yang berganda bile tgk Darwisy terpilih untuk Ruangan Mandi Manda.....
hehe yang paling best dapat "sotong"... kire dpt hadiah lah tajaan BUDS Organics...


Cutemama memang suke kalau selak majalah mesti mula dari belakang...
tup2 tgk kat page dpn ade pulak gambar adik pina.. 
Happy Birthday Adik Pina....
kire 2 kali gande lah... hahaha..
terus cutemama call kakak bgtau gambar adik ade keluar majalah...
hehe sebenarnye cutemama yg hantar gambar tuh...
sajer2 nk wish kat dier gune majalah hahahaha...


so... thanks a lot pd Team Majalah Pa@Ma yang pilih 
Darwisy n Afreena...






Wednesday, February 8, 2012

February 2012 Giveaway - My 30th Birthday

 February 2012 Giveaway - My 30th Birthday 

http://geez-tupperware.blogspot.com/2012/02/february-2012-giveaway-my-30th-birthday.html

Selamat Ulang Tahun Geez.... Semoga Bisnes anda akan terus maju dan maju lagi....

Beday kite samela bulan Feb jugak.... beday kite 17 Feb.... hehe boleh sambut same2...

yang lagi best... beday Geez same la dgn mak mertua kite... 10 Feb...

Impian Cute Mama kalo menang Giveway nih... Cute Mama nak hadiahkan pada mak mertua Cute Mama..

Sure mak mertua CuteMama happy... coz die memang minat Tupperware......

CuteMama tag :
Julia Adrorable
CuteMum

Tarikh Tutup :
29 Februari 2012