Sunday, February 3, 2013

Prize Giving Peraduan Mega Majalah Pa&Ma

Syukur Alhamdulillah......
Memang x dijangka akan menang untuk peraduan nih......
ingat dah umumkan pemenang....
tup2 dapat call dari PIC Majalah Pa&Ma......

Syukur Hadiah Tempat Pertama

Pada mulanya suh datang ari ahad 3/2/2012....
pastu dpt call suh dtg ari sabtu...
fuhh nasib baik coz kt terlibat dgn My Beutiful Malaysia kat Tampin....

so bile dah tukar hari tue happy sgt coz dpt attend prize giving.....

Kt kene datang kat Karnival Karangkraf....

sebelum tuh kena datang ke booth Pa&Ma dulu untuk confirm kehadiran...
memang ramai sgt....

yang best nye kt dpt bertentang mata n tegur sifu2 contest.....
memang seronok n happy bile dpt jumpe ngan kak ezna.... kak wansteady.... kak suzie n kak ayu....
memang mereka nih pro-compers.....


memang x sangka 1st time dpt naik pentas same2 mcm mereka... walaupun masing2 hadiah yg berlainan

sebelum majlis tuh ade pertandingan mewarna... so darwisy, Aqil n Adik pina join lah sementara nak menunggu majlis nih....



macam biasa sume saguhati jer hahahaaaa.....

ok jom tgk gambar2 time amik hadiah





hadiah carseat halford..... n baby cot bernilai RM 1,399.00... fuh mahal tuh tapi kene claim kat PJ...

Sebab kt org melaka n payah gak la nak turun naik KL nih... terus cal PIC n kate nk amik ptg tuh jugak
wah gelojoh nampak nyer kan....

sampai je kat kedai tuh tokeh kate x de stok n kene amik kat warehouse.....
wah nak kene menunggu pulak.... dah la tu 2 kotak besar... mane nk sumbat dlm alza kt tuh....

pastu PIC yg baik hati tukarkan dgn barang lain tapi harga yg same nilai ngan baby cot tuh....

memang bersyukur sgt2 coz kt memang x pakai sgt baby cot......

kt pilih sume brg utk baby baru yg dijangka lahir pada bulan Julai nih....

wah murah rezeki anak mama.... hihi lengkap sume.... yahoooooooo......

jom tgk ape brg yg kt pilih.... syukur....


yang nih papa yang pilih untuk anak-anak bujang kami tuh..... khemah cabana RM 39.90


Ini pun utk diorg jugak mainan berharga RM129.90


yang nih untuk baby yang bakal lahir stroller Halford....


Breast Pum harga dalam RM 400++


Body Support JJ COLE bernilai RM 89.90


Kipas nih nak melengkapkan jumlah jer hihi RM 19.90


Ini pula walker untuk baby bakal lahir jugak hihi


hadiah keseluruhan yang diterima...... syukur alhamdulillah.....

4 comments:

  1. TAHNIAH CUTE MAMA..MURAH REZEKI.NT BG NO AKAUN YA KAT FB YUMIE..BLUM BNK IN LAGI HDIAH CONSO AWAK.SUGGUH LAMA!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh ye ke..... kt pun dah terlupa hihi..... nnt kt bg eh

      Delete
  2. salam perkenalan yer :-) Terima kasih kerana menegur akak. Kalau tak kerana akak nak bergegas ke Studio J memang leh cakap lama lagi....:) All the best dalam contest. Moga ada rezeki kita yek ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyallah..... jom same2 kt bercontest hehe...

      Delete

Jom tinggalkan ulasan disini