Tuesday, January 17, 2012

Makan Tisu

Pagi nih bangun da la lewat...
mcm2 pulak yg terjadi...
mule2 tgk dlm almari darwisy x de seluar panjang nak pakai g tadika...
sume seluar pendek...aduhai....
dah jumpe seluar tgk plak almari cutemama... baju x gosok lg...alamak...
Baru nk gosok baju Daim n Darwisy nak susu pulak....
Dah siap2 nk keluar rumah... Daim pulak buat "kuih"..... cuci dulu...
Dalam perjalanan cutemama x perasan pulak Daim DAH MAKAN TISU...
Kesian die.. hampir2 tercekik... cutemama punyelah tekut... yela kan..
Daim sampai keluar airmata....
Cutemama tepuk2 blkd dier...
Alhamdullillah... Daim ketawa balik... syukur

p/s: Bawak kete jgn sampai lupe anak kat sblh tgh buat ape....

Thursday, January 12, 2012

Peraduan Online Pa&Ma Jan 2012

Jom undi untuk DAIM MIKHAIL di Peraduan  Bayi Bulan Ini...


tapi rase mcm susah jer nk menang... ramai yang join...

Hadiah Peraduan

Antara peraduan yang pernah cutemama menang dalam majalah Pa&Ma

Ruangan Papa Mama Romantik... hehe romantik ker cutemama nih...

Darwisy pulak dapat masuk ruangan Mandi Manda


Ibu Hamil Menawan... Cutemama dapat saguhati jer... tapi takpe la syukur alhamdullillah...


Untuk ruangan Kongsi Idea pun ade join... time tu darwisy baby lagi...
banyak lagi yang cutemama dpt... tapi tah mane2 cutemama letak...
yang dpt kumpul ni jer dulu... kalo ade lg nnt cutemama bgtau yer... hehe

p/s: mintak2 tahun nih ade la rezeki untuk cutemama sekeluarga lagi.....




Tuesday, January 10, 2012

Salam Pertemuan


Salam perkenalan kepada semua....
disini akan kucoretkan segala kegembiraanku...
Selamat Tahun baru...
walaupun dah terlebih 10 hari... hihi
Diambang Tahun Baru 2012 nih jer rezeki dah dtg kpdku..
hehe Juara Karaoke Ilham Resort
Hadiah nye... jeng3
hehe rase2 mcm nk g sane bln Feb nanti la
boleh sambut beday cutemama skali kat sane