Thursday, January 10, 2013

Darwisy Iqbal

ok bercerita pulak pasal Darwisy......

Umur baru masuk 4 tahun.... tapi kalau kire tahun 2013 nih dah msk 5 tahun la

yela birthday die ujung tahun...... kire ngan jari jer dah masuk tahun baru hiiiiiihiii....

skrg nih Darwisy dah pandai mengeja n mewarna.....

kalau mengeja tuh 2 suku kate je contohnye KUKU KAKI DADA KUDA n mcm2 lg lah...

Darwisy nih sek kat Tadika Jaim Tg Rimau......

memang byk perkembangan die belajar kat tadika nih.....

kalau solat pun same....

Darwisy dah pandai


  • Qamat
  • Baca Al-Fatihah
  • Surah2 pendek
  • Baca Surah Yassin (kire sampai 6-7 potong ayat jer)
  • Bacaan semasa ruku' dan sujud....

Syukur Alhamdulillah...... dikurniakan anak yang soleh n mudah belajar....

Terima Kasih juga kepada guru-guru Tadika Jaim Tg Rimau yang byk bantu ajar Darwisy.....

  • Cikgu Suryati
  • Cikgu Zaleha
  • Cikgu Ina







Daim Mikhail

Anak bujangku Daim dah mula nak belajar cakap.....

Umur dah 1 Tahun 6 bulan dah.....

Lambat nau nk cakap.......

Yang kelakarnye skrg nih kalau die berjaya sebut mama ke papa ke susu ke ......

Die mesti kan gelak2.... hahahhahhaaaa....

Kengkonon mcm kelakar jer die sebut.... geli betul hati die tuh.....




tgk tuh kalau ketawe sepenuh hati hahhahaaahhhh



Wednesday, January 9, 2013

Dah selesai Famili Day dah......
Tapi sume gambar2 still dalam kamera lg....
Nnt2 jelah kt update kan gambar2 tuh.....

otak nih skrg kering kontang ngan idea nk update blog.....
hadiah2 contest pun x upload......

Mlm tahun baru azam nk selalu update blog.....
tapi bile sampai je bukak blog terus blurrrrrr..... hihihi...
So azam tuh jadi habuk je lah kan.....

lembaran baru nih tetiba je rase nk upload gambar2 insan kesayangan untuk dijadikan
sebagai kenangan..... ye lah mane tau terdelete pulak gambar2 nih atau tetibe je kene virus ke...
so ade backup kan hahahhahaaaa....

ok ini kenangan kita g Legoland sempena Anniversary tahun lepas.....
ops tiket pun hadiah dr contest maybank.....


Insan yang amat bermakna dalam hidupku ini.......

Bonda tercinta yang telah melahir dan mendidikku hingga berjaya....


ini pula maklong yang membesarkan aku bersama2 bonda...
maklong seorg OKU bisu dan x dengar....
skrg nih mata x berapa nampak..... jalan pun susah....
mak kt yg jage die skrg nih......

Keluarga abangku yang sulung...... (eh ade abang lg ke aku nih selain dari nih haha)
hihi ni je lah satu2 nyer abang yang aku ade ahaks......

ok yang nih pulak family satu2 nyer kakak yang aku ade hahaha


mcm biase aku anak yg ketiga......

yang nih pulak adik lelaki aku yg masih solo.......
sape nk borang leh amik n submit kat aku hihi

yang nih pulak adik bongsu aku..... bakal bertemu jodoh...... ehem

oklah.... ini antara insan2 family ku yg tersayang......

nnt kt try carik gambar2 family sebelah suami pulak yer......

ok moga ketemu lg di lembaran seterusnye