Wednesday, August 6, 2014

Nur Ariana Sofea ~ 03 Ogos 2014

Salam Lebaran,

Adik kt Syafizah dah jadi ibu pada Ahad lalu......

Baby girl..... bertambah cucu perempuan dalam familyku....

Kite nih bilelah ye nk merase baby girl.....Moga Allah beri peluang kpdku dapat rezeki baby girl pulak lps nih.....aminnnnn....

Operation Mode..... kesian die.....

Baby comel nih diberi nama Nur Ariana Sofea.....

Sedap namanya.....

Time nih die belum bersalin lagi......

Tgh duk menunggu bile lah baby nih nak kuar....




Nih dah masuk wad balik lps operation...





Pandai die posing amik gambar.... hihi





Tuesday, August 5, 2014

Lebaran Aidilfitri 2014

Salam Lebaran,

Tahun nih pilihan warna family kami BIRU

Hihi mula2 malu gak nak pakai.....

Tapi bile pagi raya tuh nampak cantikla pulak....

Ramai pulak family org lain pun pilih warna tema yang sama.....

Ok sebelum layan gambar2 raya....

kite layan dulu masa time mantai.....

Biasa la beraya di Kg Tg Rimau....

Rasa skit suasana kampung.....


Macam tahun2 sebelum nih..... Bakar lemang untuk makan di pagi aidilfitri...


Oh ya... abang ipar kite masuk besi sebab jatuh time nak pasang frame gambar kat rumah baru pada  4 ramadhan lalu.....


Orang kuat dapur.... kakda....




Tgu lemang2 nih masak.....


Si kenit nih pun nak join.....


Malam tuh pula ade rombongan takbir dari surau.....

Pastu sume lelaki dalam rumah join same la kan ikut rombongan takbir tu....




Pagi Syawal....













Nanti sambung lagi yer.....