Monday, October 1, 2012

Kesedihan & Kegembiraan

Jumaat lepas suami balik keje....
terus duduk sebelah kite cakap yang biras a.k.a Abg Azli a.ka pak ude (utk Daim n Darwisy) accident motosikal...
Die berlanggar dengan bas yang nak berhenti amik penumpang.......
Kaki kanan patah.....
Aduhai.... sakitnyer tuhan jer yang tahu........
So suami ajak g tgk die kat Hospital Seremban...
So agenda hari sabtu melawat Abg Azli kat Hospital Seremban....

Berita kegembiraan nye pulak....
suami cakap "ayang ade masuk peraduan indocafe x?"
mak ai... bilo lah yo....
pastu suami dok ckp ade org indocafe call suh dtg Mydin Mall Melaka kul 11 pagi Ahad....
owh baru kite ingat ade join contest indocafe kat sane...
kene POP RM 10 ke atas leh join contest...
kite kebetulan ade beli indocafe n just letak jer resit pembelian kat dlm kotak yg disediakan....
rase ade dlm 3 kali kot.... sbb kite memang beli brg2 dapur kat Mydin.....
2 kali name kite n 1 je name suami....
hai dah nasib n luck suami...
name die yg sangkut...
ini kali ke2 name suami yg sangkut utk lucky draw contest.....
hihi kite selalu perasan kalau name kite jarang dapat lucky draw...
mungkin dah tertulis kalau base on lucky draw nih name suami jer yg selalu sangkut..

 walau apepun syukur di atas kemenangan ini......





No comments:

Post a Comment

Jom tinggalkan ulasan disini