Thursday, September 27, 2012

Why Maybank Should Give Me Tickets To Legoland

Bila tiba hujung bulan......

Pagi Hari Komputer Di Buka,
Maybank2u.com Carian Pertama,
Melihat Gajiku Berapa Angka,
Syukur Cukup Untukku Berbelanja.


eh mama yang shopping ke, anak mama yang shopping ni..... amboi berape helai tu abang? (sambil cekak pinggang)


Bila Di Buka Ternampak Contest,
Hati Terdetik Untuk Sertai,
Hadiah Di Tawar Memang Best,
Moga Rezeki Keluarga Kami.

baik hati betul la En. Maybank nih tawar tiket free......

dok berangan dapat tiket free...

Why Maybank Should Give Me Tickets To Legoland

so saya perlu ada sebab yang kukuh kalau nak menang tiket nih....


L
L       -    Legoland Malaysia destinasi impian percutian keluarga kami. 
                     Harap-harap En.Maybank dapat membantu saya untuk penuhi impian percutian 
                     keluarga kami. 

E
E       -   Ekslusif di Malaysia. 
                     Sebab yang kedua saya adalah Taman Tema Legoland yang pertama di Benua Asia dan 
                     terletak di Nusajaya, Johor Bahru. 

G
G       -  Gembirakan Seisi Keluarga. 
                   Kalau En. Maybank yang baik hati ni bagi tiket free bolehlah kami bergembira Seisi 
                Keluarga di Taman Tema Legoland Malaysia.Tentu hero-heroku bergembira sakan disana.

O

O       -     Orang yang sudah pergi sering memperkatakan keseronokan dan kegembiraannya
                      Kalau En. Maybank bagi tekit tu kepada kami bolehlah kami turut merasai 
                      keseronokan dan kegembiraan Taman Tema Legoland Malaysia.

L
L       -     Laman web seperti blog-blog sering menceritakan kehebatan dan kesenian legoland. 
                     Memang meloncat-loncat hati ni nak pergi ke sana. Melihat gambar pun dah buat hati 
                     tak keruan, harap En.Maybank bantulah merealisasikan impian ku ini. hihihi....

A

A       -   Anak lelaki dan suamiku berkongsi tarikh lahir yang sama. 20 Disember....
                     Jadi tahun ni  memang sangat istimewa sebab 20.12.2012. Nombor yang keramat hihi 
                     siap ade Filem 2012 lagi. 


N

N      -    Nak beri kejutan dan hadiah buat anak sulungku dan suamiku kerana berkongsi  
                      harijadi yang sama.
                     Jadi En.Maybank bantulah saya membuat kejutan kepada mereka. Boleh sambut 
                     birthday di Taman Tema Legoland Malaysia.

D

D        -     Disember bulan yang paling bermakna kerana anak lelakiku sudah menjangkau usia 
                   4 tahun dan  suamiku menggenapkan umurnya 30 tahun.
                    Hadiah tiket memang sesuai sangat untuk saya sekeluarga bercuti di  Taman Tema 
                    Legoland 
         %  SEBAB INILAH YANG UTAMA%


Ops ada lagi sebab kenapa En.Maybank pelu bagi saya tiket Legoland tu...... nak tau sebabnya....

1. M   -   Maybank adalah perbankkan keluarga saya. 
                    Semua urusan perbankkan seperti gaji, loan rumah,
                    loan ASB semua melalui Maybank. So sebagai ganjaran kepada 
                              saya apalah kiranya En.Maybank hulurkan tiket free tu kepada kami sebagai tanda 
                              penghargaan... hihi

2. A    -  Akaun simpanan Maybank sentiasa digunakan setiap 
                  bulan. Yelah... gaji setiap bulan akan dimasukkan di akaun simpanan Maybank.


3. Y    -  Yippie Kelab pula untuk anak-anak kami. Semangat
                   anak-anak saya nak menabung dengan Yippie. Jadi kalau 
                            En.Maybank beri tiket tu kepada kami tentu anak-anak akan suka dan gembira.

4. B    -  Belanja untuk tiket masuk Legoland mahal. Kalau 
                            En.Maybank belanja tiket masuk tentu dapat berjimat sikit. Boleh simpan dan dalam 
                           akaun Maybank

5. A    -  Anak kenal hanya Maybank sahaja. Kalau saya kata keluar pergi 
                            bank pasti dia cakap "Oh mama nak pergi Maybank yer". So sebagai tanda penghargaan 
                            buat anak lelaki saya berilah die peluang masuk ke Legoland.


6. N    -  Nak jadikan hadiah Birthday anak dan suamiku. Boleh 
                             berjimat sikit tak perlu susah-susah cari hadiah lagi hiiiiihiiiii  

7. K    -  Kerana diriku dan Maybank tidak boleh dipisahkan. 
                             Sebagai tanda kasih Maybank kepadaku yang setia ini, berilah peluang untukku 
                             menyaksikan Taman Tema Legoland secara PERCUMA



% TERIMA KASIH MAYBANK %




1 comment:

Jom tinggalkan ulasan disini