Monday, October 8, 2012

Daim Jatuh Longkang

Ermmm.... bile fikir2 balik memang kt nih mama yang cuai coz anak leh jatuh
MASUK DALAM LONGKANG

semalam kt g makan Asam Pedas kat area dpn rumah.....
memang Daim nih agak lasak skit...
yela time2 mcm nih memang lasak
dah siap2 order..... pegang Daim...
bile makan kt dah sampai n husband nye dah sampai....
kt letak la Daim kat kerusi plastik ( org dewasa punye ok )
"baby chair lum ade lg lah dik" kate pekedai tuh...
al-maklumlah baru bukak kedai...
tapi memang asam pedas dier best sgt.....
ermmm... skrg pun kalau dpt nk makan lagik....
ops... teruskan cerita...
kite suap la si abang makan dulu.....
tak sampai seminit pun.. rase2 lum sampai pun nasik tu kat mulut si abang...
BANG..... ALLAHUAKHBAR......
Daim terlentang kebawah dan seterusnya....GOOOOOLLLLLLL....
Betul2 dalam longkang....
kt dah terpegun.... eh tergamam....
pakcik kat meja sebelah cepat2 amik Daim dr dlm longkang...
Lencun tau tak....
bau ..... memang mang aiiiii.....
terus bwk g toilet...
buang pampers n baju2 dlm tong sampah....
bergigil badan nih...
nasib baik air longkang tu x penuh....
syukur tiada kecederaan...
dalam basah2 n bogel2 tuh bwk anak blk n mandikan semula....
yang kelakarnye ktorg g kedai dpn tu just naik motor....
si Daim bukan main lg gelak2 nak naik moto...
pakcik meja sebelah tuh terkejut.....
Eh cepatnye dah happy  balik....
pastu pandang kt kate
tadi mungkin malaikat sambut...
kt pun rase mcm tuh....
syukur alhamdullilah....
Daim selamat tanpa sedikit calar pun....


memang besar sok mama ckp yg Daim nih lasak sampai mandi air longkang....

No comments:

Post a Comment

Jom tinggalkan ulasan disini