Tuesday, May 8, 2012

Laila Issabella

Wah tajuk x ingat... tajuk filem... hihi sebenarnya cutemama memang suke...suke... suke sgt2 dgn cerita n ayat2 yg digunakan dalam filem Laila Issabella.... Lakonan dari Rosyam Nor n Nasha Aziz.. time tuh memang diorang nih top... skrg pun top jugak hihi....

ayat yang paling cutemama suke " Hidup kita nih macam anak panah.....kita dah aim baik anak panah tuh... tapi bila angin bertiup anak panah tu jauh tersasar... lain yang kita nak... lain yang kita dapat...." cutemama rase pun macam tuh jugak kalau kite masuk pertandingan atau peraduan... kadang2 kita dah aim n yakin sgt dapat menang... tup2 lain pulak yang dapat..... kalau dapat conso pun takpe gak... kadang2 tuh antar punyelah byk... pastu conso pun x dpt...... sedih.....
tapi takpe sbb pagi tadi dengar Sinar Pagi Di Radio Sinar fm....


 tetamu undangan Dato' Hj. Fadzilah Kamsah...


Die kate "Allah tidak akan mudah memberi apa yang kita hendak tapi Allah akan bagi kepada kita akan apa yang kita perlukan" Bile dengar je macam tuh... lega sikit... mungkin ada hikmah di sebaliknya... insyaallah... amin...........

No comments:

Post a Comment

Jom tinggalkan ulasan disini