Monday, May 28, 2012

Busy Time....

Hish... minggu nih minggu busy...
pening kepale nih...
minggu dpn ade tournament bowling....
sume nk kene prepare...
nak update blog pun kadang2 sangkut2...
bos pulak nak mcm2... aduhai pening kepale nih..
busy2 nih x pasal2 Dania Bowl pun terlibat same....

ye la kiter order piala kat die...
kejap2 tambah piala....
mule2 bos nak piala untuk kumpulan... pastu untuk VIP.. ari nih pulak nak piala untuk kategori Lelaki dan kategori Wanita...
yang ade kat tangan kiter ini dier...
jeng jeng jeng

ok kiter tgk satu-satu yer....
JOHAN

NAIB JOHAN

KE-3


KE-4 DAN KE-5

Hah kesian pulak pada Aima a.k.a husband nye Uyun... x pasal2 minggu nih dier pun pening... Sori yer ....
Ape-ape pun kite rase happy bile ade order untuk Dania Bowl...
Entah lah kiter rase mcm dah kenal rapat pulak dgn Uyun....
Pada awalnya hanya kawan di alam maya..cewah... pastu..
Suratan atau Kebetulan jumpe untuk amik tempahan piala bowling...
serius memang cantik..... maybe sbb tuh yg bos tempah byk kali kot... ahahhaaaa...
Hancus aku kalau bos tau hihi....
Oklah nanti kite citer lagi yer... 

2 comments:

  1. wah.. siap promote lagi..
    skrg nie tgh bertungkus lumus siapkan tempahan baru..
    harap berpuas hati yer..

    ReplyDelete
  2. Bowling Tournaments
    You've furnished excellent info concerning small business talking to which in turn represents an important position in an undertaking and offer knowledge along with skills in order for the consumers. Much like we look at some sort of effectively prepared small business could undoubtedly be successful. Bowling Tournaments

    ReplyDelete

Jom tinggalkan ulasan disini