Monday, March 10, 2014

Daiyan Harraz / Hospital Alor Gajah

Salam.....

Cuace sekarang memang teruk kan....

Kalo malam2 tuh bau asap je....

Ape la diorg nih.... time kering2 macam nih time tu lah amik kesempatan....

Kesempatan bakar hutan2 bakar semak samun....

bile dah tak leh nak control api cepat2 panggil BOMBA....

Penah makan kat kedai makan berdepan dgn Balai BOMBA....

Kecian anggota2 nih.... baru je balik dah ade panggilan kecemasan...

Hutan terbakar...... hish....

tapi ade gak kes yg mane perokok nih main buang je puntung rokok yg masih ade bara....

campak tepi jalan... kene rumput kering... terbakarlah kan....

Oh bukan nih yang nak diceritakan.....

Nih pasal anak kita yang baby tuh....

Start isnin lepas.... kul 2 pagi je dah x leh tido mayb sbb semput...

sampailah hari khamis.... kite dah kecian tgk die x leh tido...

nafas bunyi2.... kahak penuh dalam dada die....

bawakla g Hospital Alor Gajah.....

Time tuh kul 4.00 pagi....

Kene masuk nebelizer...... (gas)

 
 

masuk 2 kali.... pastu balik umah....



kiter g keje.... masuk lewat lah kan.....

esok eh tuh..... ari Jumaat.....

x kurang lah pulak...... pegi balik hospital.....

3 kali Dr. try x dapat kurangkan bunyi nafas.... so

KENE TAHAN WAD la kan.....

Pakej lengkap.... 3 hari 2 malam.....

Hospital baru..... cantik n selesa.....

hihi....

 
 



 
 







No comments:

Post a Comment

Jom tinggalkan ulasan disini