Monday, March 17, 2014

Melaka-Johor-Singapore-Johor-Melaka (Part 1)

Salam....

Hokeh nak citer skit pasal program hujung minggu kami.....

Taraaaaa......

Pagi2 lagi da siap2 nak g Johor......

Lepas bagi anak2 sarapan n kt pun sarapan terus keluar rumah

Jumpe kakak kat tol Simpang Empat terus gerak.....

Berhenti singgah kat RnR Machap......

Just minum2 n bagi bubur je kat Daiyan...........

Sambung balik perjalanan....

Sebelum chek-in homestay.... singgah JPO.....


 
Haha berangan macam pengantin baru....
 
tuh hujung sana anak2 dah siap2 berlari nak masuk hahaaaaa
 
 
 

 Budak nih sibuk je mama nak amik gambar ngan papa die....
 
x bg can lansung mama nak manje2 ngan papa die....
 
Plan x nak beli ape2 pun dalam JPO nih....
 
sekali keluar bawak 2 pasang kasut pulak hihiiiiii....
 
 
 
Dah puas shopping jom g homestay....
 
 
Kami sewa kat Skudai je.... Mutiara Rini....RM 250 semalam bg hujung minggu....
 
Ok not bad gak lah sbb rumah tu ade 4 bilik tidur ngan 4 toilet.....
 
 
Ruang tv yang agak luas....
 
puas la budak2 nih berlari kesana sini
 
 
Dapur pun best gak.... kalo nak masak pun boleh....
 
Tapi ktorg makan luar jer hahaaaahhaaaa
 
 
 
Bilik pun cantik.....
 
Ade 4 bilik
 
 
 
Malam tuh ktorg g Danga Bay.....
 
Ade hotel baru nak bukak kot.....
 
Budak2 nih main je kat playground kat situ....
 
Oklah tempat bertutup.... so happy ler bebudak nih
 
 
 
 
Mama n papa just lepak2 kat luar je.... malas nak loncat2 ngan bebudak nih....
 
 
 
 
esoknye baru masuk Spore......
 
 
 
Dewan sebelah tuh pulak ade perlawanan sepak takraw... melayan le bebudak nih....
 
 
ape lagi dah abis perlawanan..... melasak lah kan....
 

 

 

 

 

 

 Lepas abis keje kawin.... berangkat pulang lah.....
 
time balik tuh boleh sesat pulak..... sesat kat ne... tau..
 
sesat sampai change hihihiiiiiii.....
 
 
hihi
 
time nak patah balik..... punyelah gayat...
 
kapal terbang besar lalu atas kepale hihi.... ktorg ingat ape yg bising2 atas kete...
 
rupenye kapal terbang lalu....
 
fuh gayat jap....
 
 




No comments:

Post a Comment

Jom tinggalkan ulasan disini