Sunday, February 9, 2014

Air-Cond Kete Kancil ku RM750

Hah amik ko......

Aritu pagi2 tokey tu ckp dlm RM280 jerk....

Wah dah plan yg lebih duit tu nak tukar sarung kerusi kete kancil tu....

Naik tengahari tokey tu call kate banyak yang dah rosak.....

Memang dah agak pun sbb dah lame x gune ari-cond.....

Pastu die kate itu ini... sume dlm RM 750.... nak buat x.....

Kite kate ok je lah.....

Faham memang kalo kete lame camtu lah ragamnye....

Ape2 pun dah selamat dah repair sume.... tinggal gaji nnt nak tukar minyak itam pulak...

Kete kalo kt jage baik2 insyaallah...... lame tahan n kurang meragam....

hihiiiiiii

No comments:

Post a Comment

Jom tinggalkan ulasan disini