Tuesday, October 29, 2013

Majlis Penyampaian Hadiah Dutch Lady

Syukur yang tidak terhingga... Darwisy insan bertuah yang terpilih salah seorang pemenang Dana Inpirasi Dutch Lady....

Pada awalnya dapat tahu dari kak Yumie kami shortlisted antara 50 orang....

Tup2 dapat panggilan dari Dutch Lady yang kami menang....

Majlis nih buat hari sabtu lepas... 26 Oktober 2013....di One World Hotel kat sebelah Seri Pentas TV3

Mak dan adik lelaki ikut sbb nak g kenduri kawin area batu caves....

Sampai2 je lepas daftar Darwisy kene ikrar.... kelakar je tulisan die....

kene simpan dah besar leh tunjuk balik hiiiiihiiiii


Pastu kene cop tapak tangan kat kertas ikrar tuh.... Darwisy pilih kaler hijau....


ngam2 je die cop kat kertas tuh......


Dah selesai sume tuh.... Darwisy g pulak perah susu lembu.... haha.... papa tukang ajar hihiiii


Dah puas perah susu.... terjah pulak kat permainan masukkan bola ke dalam mulut lembu...


Si Daim pun same nak main jugak.... sepatutnya kaler hijau jer... tapi Daim masukkan semua bola2 tuh...


Hahahaaa... nampak sangat x menjadi nyer gambar2 nih..... 


Dah selesai main2 jom makan.... time tuh dah kul 10.00 pagi dah... perut dah mula lapar.....


Ini je yg termampu nak makan.... rase die bolehlah sbb kt memang BUKAN penggemar masakan hotel...


haaaa... kan mak kt ikut so org dutchlady pelawa mak makan sekali...... 


Air kotak Dutchlady memang banyak.... so memang banyak la si Daim ni ulang amik minum.... 


Ini antara pemenang2.... hihi sorang pun kt x pernah kenal... so bile dah jumpe dah boleh kenal2 hihiiiii


Ini kerusi Darwisy untuk terima hadiah....

Ops tengok kat kanak2 kat blkg tuh.... semua pemenang akan dibekalkan lencana Dutchlady....


Wah ade sitting untuk Ziana Zain n Faizal Tahir la........


Hero2........


Kurang sorang.... Daiyan tinggal ngan nenek die..... time nih die x sihat takut pulak nak bawak jalan jauh2....


pentas


Cenderahati dan Rol Sijil............


Darwisy seronok betul main ngan kawan baru die... hehe ehem2.....(belakang tu bapak budak perempuan tuh)


Pengacara majlis.....


Pemenang yang satu2nya yang buat persembahan... persembahan ang klong.... eh betul ker ejaan..


Kanak2 yang bertuah seterusnya....  DARWISY IQBAL BIN AKMAL......


Serius memang mama die yang happy bile nama anak dipanggil.....


Nampak x 2 orang kanak2 yang duk paling depan.... cameraman pun duk blkg yer.....


ehem2 x yanh kenalkanlah.... sape x kenal... Ziana Zain....


Ok jom gambar ramai2 dengan pemenang2 yang lain..... jom.....





hihi kena besarkan skit gambar nih... hahaaaaaa...


Dah abis bergambar2.... jom kita makan tengahari pulak....




Diorang just makan buah tembikai jer.... nasi x mau...


Ok jom terjah menu2 yang ditawarkan......






Ok sebelum balik amik ikrar kat kaunter....


Time nak balik tuh terpandang pulak video yang kt hantar disiarkan.....



Air kotak yang banyak untuk dijadikan bekalan..... syukur alhamdulillah.... ops token yang diberi untuk pemenang luar Lembah Kelang RM625.00... syukur rezeki.... semua tersenarai diberi sama rata....



No comments:

Post a Comment

Jom tinggalkan ulasan disini