Monday, October 28, 2013

Rombongan Darwisy ke ICity - Bukit Cerakah - Purtajaya

Ok mula2 kita hapdate dulu citer pasal Darwisy g ikut rombogan Tadika Jaim Tanjung Rimau....

Ops tarikh rombongan tu 24 Oktober 2013 kire hari khamis......

Pepagi lagi kt dah bangun siapkan juadah nak bawak g rombongan....

Hahahaaa kite antara mak2 yang follow rombongan nih....

x semua ibubapa murid yang ikut.....

Kt pun sib baik ade kosong so cikgu Darwisy bermurah hati izinkan kt ikut... hihiiiiii...

Menu yang simple utk bawak g rombongan.... nugget ayam dan bebola udang.....

wah nampak sodap pulak......


Semua berkumpul di tadika dulu....... bile semua dah ade jom..... gerak....








Ok yang gambar last nih cikgu Darwisy name die Suriyati......

Lokasi pertama yang kami terjah biasa lah dah tentu Snow Walk ICity Shah Alam....

Jom tengok gelagat bebudak nih.......

Masing2 dah siap2 pakai sarung tangan.....


Pintu masuk ke Snowalk ICity


Kaunter Tiket.........


Peta ICity.... Darwisy dengan geng2....


Ok jom kite gambar ramai2 pulak........



 Beratur nak masuk dah nih......

Sebelum masuk pakai baju sejuk dulu yer...... sejuk sangat kat dalam tuh.... Darwisy kejap2 keluar hihi.....


Mula2 masuk semua gembira.... loncat2 x ingat tapi bile dah lame sikit dok ajak keluar hihi....


Darwisy dengan cikgu Suriyati.......


Tengok2 orang main dulu..... kt pun ade try yang nih.... best sbb ade org jage tu yg tolak hahaaaaaa...

Naik dengan Darwisy.... mesti berat hahaaaa...


Ok yang nih kegemaran Darwisy... gelongsor.... rasenye banyak kali gak die ulang2 main....




Yang nih main baling2 salji.... memang sejuk sangat2........


Hero winter sonata......


Dah puas main jom kite ke bukit cerakah.... Bukit Cahaya Bulan.....

Makan tengahari kat sana.....



Sambutan Birthady Cikgu dari Tadika Jaim Bulit Bulat... oh ya kt combine ngan mereka...




Dah abis makan bebudak nih main kejar pulak.... 


Rombongan satu lagi dah masuk n kate x de yg manarik kat dalam.... 

so kami pun plan nak g Putrajaya naik Cruise pulak.....








Dah abis..... pastu balik sampai rumah kire jam 8.00 mlm....

Rombongan yang best dan menarik................



No comments:

Post a Comment

Jom tinggalkan ulasan disini