Thursday, June 28, 2012

Kenangan Indah Di Hari Raya

Khas untuk Contest Yumie... hohoh hadiah nye lumayan jugak bagi cutemama nih....
dok buat2 lupe plak nk letak gambar nih....


Al-kisahnye....
Pada suatu hari di hari raye... ahhahaaaa melalut lak... ok mulakan cerita anda...
Bulan Ramadhan bakal kembali lagi.... Bulan Syawal juga akan turut menyusul....
Kenangan Indah Di hari Raya sudah semestinya bergembira dengan kehadiaran cahaya mata yang menyerikan lagi suasana hari raya.....

Trilogi Hari Raya Cutemama..... wah gitu......

Lebaran Syawal Tahun 2006

Time raya keluarga kekasih kite... hihi skrg suami lah...
datang beraya di rumah dan membawa perkhabaran yang gumbire..... hihi
Kehadirannya adalah untuk MERISIKKU... mak ai..... tetiba jiwa nih romantik n malu2 plak... hihi
dan kesimpulannya IKATAN PERTUNANGAN...

salam bakal mak mertua pun leh ketawe lagik kan.... kweng3...

Lebaran Syawal Tahun 2007

7 Syawal....
cutemama sah menjadi isteri kepada AKMAL BIN ISMAIL.......
ianya bukan sekadar gelaran tetapi penuh dengan tanggunjawap sebagai seorang ISTERI........
Puan Siti Nor okey.... bukan lagi cik adik Siti Nor....


kire orang tengah beraya... kite duk bersanding atas pelamin hihiiiii....

Lebaran Syawal 2008

Alhamdulillah... setelah 6 bulan menunggu kite dikurniakan zuriat yang pertama... 
Time tuh die hanya dapat beraya dari dalam perut kite jerk.....
Orang dah berkeluarga so buat la OPEN HOUSE.... 
En Hubby belikan kek plak.... ye la ANNIVERSARY yang pertama...
so terpakse la kawan2 n saudara yang datang tlg kami sambut 1st Anniversary hihihih....

ini keluarga kecil cutemama....

ini kawan2 yang datang beraya pun kene nyanyi hahahahha...

Lebaran Syawal Tahun 2009

Buat pertama kalinya cutemama sekeluarga dapat mengumpul duit raya.....
kalau selama nih kite bagi kat orang, tahun nih bermula lah berbalas duit raya...


hah memang x sangka bukak2 jer sampul raye dpt RM 50... 
mak ai.... dulu2 mane la kiter merase semua tu kan....
memang seronok bila...... kami dapat beraya bertiga...

Tema Biru

Lebaran Syawal Tahun 2010

Juga bagi cutemama ianya ibarat pelangi yang hadir setelah seharian kehujanan....
cutemama yang keguguran bulan Julai mengandung semula pada bulan Ramadhan...
Bulan Syawal tahun tuh Baby 2nd pulak beraya dari dalam perut....

Tema DarkPurple

Lebaran Syawal Tahun 2011

cutemama dah berjaya menambah ahli keluarga... hahahha aik menambah?......
kehadiran putera kedua cutemama lah.....
tahun 2011 kami dah dapat beraya berempat..


Alhamdullilah..... syukur padaMu Ya ALLAH atas kurniaan kebahagian ini...
Harapan ku agar setiap Lebaran yang mendatang memberi seribu makna dalam hidupku....
Amin.......

Kepada suamiku yang tercinta AKMAL BIN ISMAIL terima kasih kerana memberi peluang kepadaku untuk merasai kebahagian sebagai seorang ISTERI dan IBU.......



Kisah ini dibawakan oleh cutemama khas untuk Yumie....

2 comments:

  1. Good luck. Jom join contest kat blog Liza lak. Hadiah set pinggan angkuk Corningware.

    ReplyDelete

Jom tinggalkan ulasan disini