Thursday, February 16, 2012

Happy Birthday Yang Ke27

Hari nih genap usia cutemama yang ke 27... wah dah semakin meningkat usia nih
Pagi-pagi lagi En.Papa dah wish Happy Birthday...
En.Papa tanye "Ayang nak hadiah ape tahun nih?...."
hehe cutemama kate x de ape2 cume harap semoga keluarga kita akan terus bahagia....
cutemama x kesah sgt pasal hadiah nih... cume kalo nk bg ape slhnye kan... hahaha leh lak cam gitu...
No, serius cutemama x kesah... sekadar ucapan n doa dah cukup....
kat FB pun ramai kengkawan wish beday... Thanks a lot....
ye lah dah ade FB nih skrg mesti ingat la (bukak2 FB je tau dah beday sape ari nih kan)
what ever pun thanks byk2....
Harapan cutemama just nak kekalkan dan tambah lg  kebahagian keluarga n dimurahkan lg rezeki......
amin...

No comments:

Post a Comment

Jom tinggalkan ulasan disini