Thursday, January 12, 2012

Hadiah Peraduan

Antara peraduan yang pernah cutemama menang dalam majalah Pa&Ma

Ruangan Papa Mama Romantik... hehe romantik ker cutemama nih...

Darwisy pulak dapat masuk ruangan Mandi Manda


Ibu Hamil Menawan... Cutemama dapat saguhati jer... tapi takpe la syukur alhamdullillah...


Untuk ruangan Kongsi Idea pun ade join... time tu darwisy baby lagi...
banyak lagi yang cutemama dpt... tapi tah mane2 cutemama letak...
yang dpt kumpul ni jer dulu... kalo ade lg nnt cutemama bgtau yer... hehe

p/s: mintak2 tahun nih ade la rezeki untuk cutemama sekeluarga lagi.....




2 comments:

  1. wow.. banyak gak dah menang peraduan nie.
    cute mum kat pa&ma perah menang ruangan kasih ibu tahun lepas..

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh ye ker.... best kan... skrg nih jer rase mcm nk mskkn dlm blog.. insprirasi dari cutemum hehe...
      tgh bljr2 buat blog... camne ek nk buat cantik2..

      Delete

Jom tinggalkan ulasan disini